INTEGRAATIOT

Muut ohjelmistot

Esimerkkejä ohjelmistoista joihin Spotillasta on integraatio

  • Procountor
  • Netvisor
  • Microsoft Business Central (Dynamics)
  • ABAX
  • PowerBI

Ja monia muita, kysy lisää myynniltämme. 

 

REST API

Mikä on REST-API?

REST API tarkoittaa avointa ja vakioitua rajapintaa, jonka avulla tietojärjestelmät kommunikoivat keskenään. Kaksi modernia verkkopalvelua, jotka molemmat sisältävät avoimen rajapinnan voidaan käytännössä hyvin nopeasti kytkeä toisiinsa. 

Voit tutustua Spotillan REST-API dokumentaatioon täällä.


API-dokumentaatio on kuvaus siitä, miten tietoa voidaan hakea tai tuoda järjestelmään. Tässäpä helppo esimerkki:

Tällä yksinkertaisella komennolla haetaan Spotillasta kaikki laitteet. 

API-dokumentaation avulla kuka hyvänsä integraatioita toteuttava toimija voi suunnitella ja toteuttaa tietojen viemisen ja tuomisen Spotillaan.  

Rajapinnan käyttäminen on täysin ilmaista kaikille Spotillan asiakkaille etkä tarvitse meiltä mitään lupaa tai avaimia sen käyttämiseen. Noudattamalla ohjeita jotka on kuvattu dokumentaatiossa voit itse tai IT-kumppanisi kanssa tehdä tarvittavat integraation.

Integraatiopalvelut

Olemme asiakkaidemme pyynnöstä toteuttaneet ja olleet mukana toteuttamassa integraatioita useisiin tietojärjestelmiin niiden ja Spotillan välillä. Toimimme nopeasti ja tehokkaasti ja koska meidän palvelumme on helposti integroitavissa, uskallamme aina sanoa, ettei meidän puolestamme ole mitään ongelmaa tehdä tiedonsiirtoa. 

Ole rohkeasti yhteydessä jos haluat selvittää jonkun integraation toteutuksen!

 

 

Zapier Integraatioalusta

Integraatiot ilman mitään koodaamista?

Voiko integraatioita tehdä kahden palvelun välille riviäkään koodaamatta? Kyllä vain - käyttämällä Zapier-integraatioalustaa. 

Zapier edustaa modernia tapaa siirtää tietoa järjestelmien välillä - ilman raskaita integraatioprojekteja.

Katso tästä esimerkkejä niistä tuhansista sovelluksista joihin voit integroida Spotillan helposti!

Huom: Zapierin avulla voidaan tehdä integraatio myös sellaisiin järjestelmiin, jotka eivät ole toteuttaneet suoraa rajapintaa Zapieriin. 

Me olemme toteuttaneet Spotillasta valmiin rajapinnan Zapier-integraatioalustaan. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme integraatioiden tekemisen riviäkään koodamaatta, graafisen käyttöliittymän avulla. Tämä on moderni tapa siirtää tietoa verkossa kahden pilvipalvelun välillä. 

Tulevaisuudessa yhä useampi organisaatio haluaa itsenäisesti hallita tietojen siirtämistä eri palveluiden välillä - ei niin, että sen tarvitsisi aina palkata ohjelmistotalo tekemään integraatioita. Siksi olemme edelläkävijöinä heti alusta lähtien toteuttaneet Spotillan ja Integraatioalusta Zapierin välisen rajapinnan - voimaannuttaaksemme asiakkaamme!

Zapierin avulla voit kytkeä Spotillan yli 3000:n muuhun sovellukseen - edelleen - riviäkään koodaamatta.

Tämänkin ominaisuuden käyttäminen on asiakkaillemme täysin ilmasta. 

 

Microsoft Azure AD SSO

Onnistuuko kertakirjautuminen?

Kyllä vain. Olemme toteuttaneet AzureAD integraaation, jonka avulla voit helposti ja vaivattomasti luopua erillisistä salasanoista ja käyttäjätunnuksista Spotillan kanssa. 

Rajapintamme avulla on mahdollista myös siirtää koko käyttöoikeushallinnointi AD:lle, eli samalla kun henkilö kirjautuu "@yritys.fi" tunnuksellaan, hänen oikeutensa määritellään sen mukaan mitä AD:lle on määritelty. Tämä ei toki ole pakollista ja oikeudet voidaan myös hallita Spotillan päässä. 

 

Entä nämä ohjelmistot?

Näitä meiltä kysytään...

Asiakkaamme kysyvät meiltä toisinaan, voidaanko Spotilla integroida ohjelmistoon X tai Y. Yleensä vastauksemme on aina "kyllä". 

Integraatioiden toteuttamisen suurin haaste ei ole tekninen - vaan toiminnallinen. Pitää nimittäin ensin pystyä määrittelemään, mitä tietoa halutaan liikuttaa kahden järjestelmän välillä ja pystyä kertomaan, miten asia toiminnallisesti pitäisi toimia. 

  • Mieti ensin miksi haluat integroida tietoja
  • Kirjoita kuvaus siitä miten prosessi helpottuu ja tehostuu kun tietoja siirretään
  • Toteuta integraatio ja tehosta toimintaa - älä jää tuleen makaamaan jos on selvää, että integraation avulla säästetään rahaa ja helpotetaan toimintaa

Se pienempi - eli tekninen haaste - liittyy siihen, että moni yritys käyttää vielä hyvin vanhoja järjestelmiä, jotka eivät sisällä moderneja rajapintoja. Kaikkien yritysten, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaansa tulisi vaatia ohjelmistotoimittajiltaan sitä, että niiden järjestelmät sisältävät avoimet ja modernit rajapinnat joita voidaan käyttää ilman erillisiä kustannuksia - näin varmistetaan kokonaistaloudellinen onnistuminen kaikille osapuolille.