<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Laite- ja kalustomerkintä

Oikea tieto

Oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

NFC-Tagit ja QR-koodit

Unohda dymotulosteet ja paperitarrat. Vain kestävästi tehty laitemerkintä on järkevää.  

Olemme useiden vuosien tuotekehitystyön tuloksena luoneet kattavan vakiomalliston erilaisia NFC- ja QR-kooditarroja, jotka soveltuvat kaikkeen laite- ja kalustomerkintään.

Mallistostamme löytyy erittäin halpoja perusmalleja, sekä teollisuuden vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja lähes mitä hyvänsä olosuhteita kestäviä malleja. 

Laite- ja kalustomerkintä on usein työlästä ja se kannattaa tehdä vain kerran, sellaisella merkinnällä joka kestää koko laitteen elinkaaren ajan. 

Kattava vakiomallisto NFC-Tageja ja QR-kooditarroja

100100

Kestävät ja kaikkia olosuhteita sietävät tuotteet

100100

Saat juuri haluamasi kaltaisen customoidun tuotteen

100100

Voit käyttää olemassa olevia QR-koodejasi tai tulostaa itse

100100

Mistä on kyse?

Miksi merkitä kalusto?

Monessa tapauksessa ainut järkevä tapa hallita kentällä ja kohteissa olevia laitteita ja kalustoa on merkitä ne kestävästi. Vasta kun laite/kalusto on merkitty tavalla, jonka avulla jokainen laite voidaan helposti yksilöidä, on mahdollista ylläpitää laitteen ja kaluston tietoa. 

Kun laite merkitään esimerkiksi NFC-Tagilla tai QR-koodilla, voi käyttäjä mobiilisovelluksen avulla saadan suoraan tietoonsa oikean laitteen/kohteen tiedot - eikä tietoa tarvitse lainkaan etsiä. 

Kun laitteen merkintä luetaan mobiilisovelluksella, syntyy myös automaattisesti aika- ja paikkatieto siitä, missä kyseinen laite on milloinkin ollut - näin inventointi tapahtuu automaattisesti ja tiedetään, kenellä laite on hallussaan. 

 

Laitemerkintä käytännössä