Kunnossapitotehtävien suunnittelu

Ennakoivan kunnossapidon kehittäminen

Kunnossapidon kehittäminen vaatii aina suunnittelua. Olemme laatineet ennakoivaan kunnossapitoon Excel-työkalun, jolla voit hahmotella ennakoivan kunnossapidon töiden ajoittamista ja resursointia. Kun suunnitelma on valmis, kannattaa miettiä kunnossapitojärjestelmän hankintaa, sillä Excel on huono ratkaisu kunnossapidon johtamiseen, vaikka sillä voidaankin suunnitella asioita. Aloita ennakoiva kunnossapidon kehittäminen lataamalla työkalu.

 

Laitekortin mallipohjat

Hallitse laitetietoa järkevästi!

Laitteiden hallinta niiden elinkaaren aikana vaatii sitä, että tunnistetaan laiteryhmät ja laiteryhmäkohtaisesti ne oikeat laitetiedot, joita laitteen elinkaaren aikana tullaan hallitsemaan. 

Olemme laatineet Excel-työkirjan joka sisältää esimerkkejä erilaisten laiteryhmien laitekorteista. Lataa mallipohjat ja hallitse laitteita helposti ja järkevästi.

 

 

Eroon lippulappusista

Miten digitalisoida kalustonhallinta?

 

Olemme laatineet yksinkertaiset prosessikuvaukset, jotka esittävät miten laitteiden ja kalustonhallinta voidaan helposti digitalisoida. Prosessikuvaukset näyttävät yksinkertaistetut työnkulut laitteiden hankinnasta niiden huoltoon ja ylläpitoon sekä lopulta poistamiseen käytöstä. Tutustu ladattavaan työkaluun ja aloita helppo ja digitaalinen kalustonhallinta.
 

 

Kunnossapitojärjestelmän hankintaopas

Mitä asioita kannattaa miettiä?

 

Olemme laatineet 10 sivun oppaan sekä siihen liittyvän Excel-työkalun, jonka avulla voit selkeyttää itsellesi järjestelmän hankintaan liittyvää kokonaisuutta. Oppaan tarkoitus on tuoda selkeästi esiin mitä kysymyksiä sinun kannattaa miettiä, kun olet hankkimassa kunnossapitojärjestelmää. Lataa opas avuksesi kunnossapitojärjestelmän hankintaprosessin tueksi.

Kunnossapidon tilan markkinatutkimus

Vertaile omaa tilannettasi muihin

 

Mietitkö joskus, miten kunnossapitoa tehdään muissa yrityksissä? Teimme markkinatutkimuksen ja selvitimme erilaisten yritysten tilannetta kunnossapidon osalta. Lataa tästä ilmaiseksi tiivistelmä tuloksista ja peilaa sitä omaan toimintaasi