<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Spotilla on paras työkalu kalustonhallintaan

Helpotat, nopeutat ja parannat kalustonhallintaa ja laiterekisterisi on ajantasalla

Spotilla helpottaa kaikkea kalustoon liittyvää hallinnointia. Oli kyse sitten laiterekisteristä, oman- tai vuokrattavan kaluston hallinnoinnista - Spotillan avulla homma onnistuu. 

VIRTUAALIESITTELY

Jo tuhannet ammattilaiset käyttävät Spotilla-sovellusta päivittäin


  destia logo    Mehiläisen_logo.svg    ita-uudenmaan-pelastuslaitos   Helsinki s    Kreate s

 

 Kalusto- ja laiterekisteri aina ajan tasalla

Pidä homma hallussa

Laite- tai kalustorekisteri tuppaa olemaan aina huonossa hapessa - koska työkalut eivät tue sen kunnossa pysymistä. Spotillan avulla pidät laiterekisterin helposti aina kunnossa. Vikailmoitukset, tärkeät huollot, tarkastukset ja muut lakisääteiset asiat tulevat hoidetuksi ajallaan - kun hyvä järjestelmä huolehtii asiasta sinun puolestasi. 

"Spotillan mobiilisovelluksessa kirjaukset saadaan heti tehtyä ja dokumentaatio pysyy ajan tasalla"
Pasi Jänisoja, laatupäällikkö - Malviala Leipomot Oy

products and spot_fi
kaikki käyttöliittymät_fi

Tee enemmän Vähemmässä Ajassa

Älä pyöritä kalustoa lippulapulla tai Exceleissä - hävinneiden tietojen tai kadonneen kaluston metsästäminen syö tehont tekemisestä! 

Oikea tieto on oikeaan aikaan - aina oikealla tekijällä!

Kokeile ilmaiseksi

 Anna käyttäjille helppo tapa hallinnoida kalustoa

Huonot työkalut tekevät työn tekemisestä tuskaa - Spotilla tuo helppoutta tekemiseen

Spotilla mahdollistaa käyttäjälähtöisen tavan kalusto- ja laiterekisterihallintaan. Oli kyse sitten kaluston tietojen ylläpidosta, niiden sijainnin näkemisestä reaaliaikaisesti tai kaluston varauksista ja vuokrauksista - kaikki onnistuu - Ja tietenkin mobiilisti!

Katso asiakastarinoita

"Spotilla säästää merkittävästi työnjohdon aikaa, koska tuotanto ja asentajatkin voivat helposti dokumentoida ja lisätä töitä suoraan mobiilisovelluksella"
Reijo Heinänen, myyntipäällikkö - VRX Kunnossapito Oy

spotti_ja_tiedostot_en-1
tasks_and_document_management_fi

Vähemmän paperitöitä

Ei enää leikkaa-liimaa-yhdistä töiden dokumentointia ja raportointia. Kaikki on yhdessä sovelluksessa ja raportoinnit toimivat automaattisesti. 

VARAA ETÄPALAVERI

 Lakisääteiset asiat kuntoon

Kalusto on tärkeää omaisuutta ja siihen kohdistuu vaatimuksia!

Kalustoa pitää hallita, huoltaa, tarkastaa, kalibroida tai katsastaa - ajallaan ja oikein. Erilaiset pöytäkirjat tai huoltoraportit on löydyttävä silloin, kun niitä asiakkaiden tai vakuutusyhtiön toimesta vaaditaan. Lainsäädäntö voi vaatia laitteille toimenpiteitä - miten pitää homma kunnossa? Vain hyvä järjestelmä auttaa asian kuntoon saattamisessa - siksi Spotilla! 

"Näppärällä mobiilisovelluksessa dokumentointi onnistuu paikan päällä. Kaikenlainen koordinointi on vähentynyt merkittävästä"
Esko Koho, kiinteistöpäällikkö - Neste Oyj

etusivu ja kartta_en
frontpage_layouts_fi

Helposti käyttöön

Aikaa ei ole hukattavaksi. Anna meidän auttaa käyttöönotossa, niin saat hyödyt nopeasti ja homman toimimaan. Keskimäärin käyttöönotto kestää päiviä, ei viikkoja tai kuukausia. Helppoa käyttöönottoa varten meillä on valmiit konseptit ja ensiluokkainen tukisivusto. Jos tarvitset apua, niin olemme tavoitettavissa.

Kokeile ilmaiseksi

 Sinun tarpeisiin mukautuva järjestelmä

Kaikki työt selkeässä jonossa

Spotilla  mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Voit itse päättää minkälaisen järjestelmän rakennat ja kuinka paljon tarvitset apua sen käyttöönottamiseen. Helppokäyttöinen mobiilisovellus ei vaadi mittavia koulutuksia vaan se tehty yksinkertaiseksi auttamaan päivittäisessä työssä. Se on yksi tärkeimmistä työkaluista, jolla työt sujuvat järkevästi. 


VIRTUAALIESITTELY

tasks_list_calendar_en-1