<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Spotilla on paras kunnossapitojärjestelmä

Helpotat, nopeutat ja parannat kaikkea kunnossapitotoimintaa

Spotilla nopeuttaa prosesseja, parantaa tuottavuutta, helpottaa päivittäistä työnohjausta ja tuottaa parempaa parempaa laatua sekä auttaa säästämään kustannuksissa

VIRTUAALIESITTELY

Jo tuhannet ammattilaiset käyttävät Spotilla-sovellusta päivittäin


  Aureskoski_logo    Perheleipuri_Salonen_logo    ht laser logo   Kouvolan_Vesi_logo    neste m

 

 Huollon ja kunnossapidon suunnitelmallisuus

Eroon Exceleistä ja toimimattomista järjestelmistä

Spotilla mahdollistaa kaiken kunnossapidon toteuttamisen helposti ja käyttäjälähtöisesti - mutta tarkasti ja laatuvaatimukset täyttäen. Spotilla kunnossapitojärjestelmä toimii mobiilisti, tableteissa ja selaimissa. Se on loppukäyttäjälle yksinkertainen ja selkeä. Spotillan avulla hoidat helposti ja tehokkaasti kaiken kunnossapidon töidenhallinnan: ennakoiva, korjaava ja muut tarkastukset ja tuotannon tekemät työt 

"Spotillan mobiilisovelluksessa kirjaukset saadaan heti tehtyä ja dokumentaatio pysyy ajan tasalla"
Pasi Jänisoja, laatupäällikkö - Malviala Leipomot Oy

products and spot_fi
kaikki käyttöliittymät_fi

Tee enemmän Vähemmässä Ajassa

Koko ketju vikailmoituksien ja ennakkohuoltojen käsittelyyn, suorittamiseen ja dokumentoimiseen sujuu saumattomasti - milloin ja mistä tahansa. 

Oikea tieto on oikeaan aikaan - aina oikealla tekijällä!

Kokeile ilmaiseksi

Täysi käyttöoikeus, ei sitoumuksia.

 Ota vastaan vikailmoitukset ja hoida ne tehokkaasti

Spotilla kanssa hommat pysyvät hanskassa ja sinulle jää enemmän aikaa
hyödyllisempään tekemiseen.

Spotilla mahdollistaa käyttäjälähtöisen vikailmoitusprosessin. Spotillan avulla korjaava kunnossapito toimii läpinäkyvästi koko organisaatiolle. Kun ilmoitusten jättäminen ja käsittely on helppoa, porukka saadaan sitoutumaan yhteiseen toimintamalliin. Kertynyttä tietoa pystytään käyttämään kunnossapidon kehittämiseen. 

Katso asiakastarinoita

"Spotilla säästää merkittävästi työnjohdon aikaa, koska tuotanto ja asentajatkin voivat helposti dokumentoida ja lisätä töitä suoraan mobiilisovelluksella"
Reijo Heinänen, myyntipäällikkö - VRX Kunnossapito Oy

spotti_ja_tiedostot_en-1
tasks_and_document_management_fi

Vähemmän paperitöitä

Ei enää leikkaa-liimaa-yhdistä töiden dokumentointia ja raportointia. Kaikki on yhdessä sovelluksessa ja raportoinnit toimivat automaattisesti. Varaosat, työtunnit ja muut kustannukset. Haluatko kuulla lisää? 

VARAA ETÄPALAVERI

Varaa maksuton Teams-palaveri. Kerromme miten voit hyödyntää Spotillaa kunnossapidon kehittämisessä.

 Hallitse tuotteet, varastot ja varaosat

Kunnossapitojärjestelmän helppokäyttöisyys on tärkeää

Spotilla mahdollistaa kaikkien tuotteiden, varaosien ja varastosaldojen ylläpitämisen helposti - Mobiilisovelluksella. Sen käyttäminen on helppoa. Varaosatietojen löytyminenkin nopeutuu ja varastosaldot pysyvät ajan tasalla. Järjestelmä kerää automaattisesti tietoa varaosien kulutuksesta ja tarpeesta. 

"Näppärällä mobiilisovelluksessa dokumentointi onnistuu paikan päällä. Kaikenlainen koordinointi on vähentynyt merkittävästä"
Esko Koho, kiinteistöpäällikkö - Neste Oyj

etusivu ja kartta_en
frontpage_layouts_fi

Helposti käyttöön

Aikaa ei ole hukattavaksi. Anna meidän auttaa käyttöönotossa, niin saat hyödyt nopeasti ja homman toimimaan. Keskimäärin käyttöönotto kestää päiviä, ei viikkoja tai kuukausia. Helppoa käyttöönottoa varten meillä on valmiit konseptit ja ensiluokkainen tukisivusto. Jos tarvitset apua, niin olemme tavoitettavissa.

Kokeile ilmaiseksi

Täysi käyttöoikeus, ei sitoumuksia.

 Sinun tarpeisiin mukautuva järjestelmä

Kaikki työt selkeässä jonossa

Spotilla kunnossapitojärjestelmä mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Voit itse päättää minkälaisen järjestelmän rakennat ja kuinka paljon tarvitset apua sen käyttöönottamiseen. Helppokäyttöinen mobiilisovellus ei vaadi mittavia koulutuksia vaan se tehty yksinkertaiseksi auttamaan päivittäisessä työssä. Se on yksi tärkeimmistä työkaluista, jolla työt sujuvat järkevästi. 


VIRTUAALIESITTELY

 

Katso virtuaaliesittely - tilaa linkki sähköpostiisi ja katso se silloin kun haluat.

tasks_list_calendar_en-1