<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Spotilla.com - Atmotics Oy 

Tietoa meistä

Mistä me tulemme ja keitä me olemme

Spotillan tarina

Vuosien 2014-2016 aikana, tehdessämme teknisiin järjestelmiin liittyviä projekteja Seclion Oy:ssä, huomasimme erään toistuvan haasteen asiakkaidemme toimintaympäristössä.

Asiakkaiden tiedot laitteista ja koneistaan olivat usein puutteellisia eikä tiedonhallinnan ratkaisut oikein toimineet. Vaikka asiakkailla oli käytössä erilaisia huoltokirja- ja kunnossapitojärjestelmiä,
olivat tiedot silti puutteellisia, koska vanhoja järjestelmiä on raskasta käyttää.

Totesimme, että markkinoilta puuttui moderni ja helppokäyttöinen kunnossapitojärjestelmä - kaikki uusimmatkin järjestelmät vaikuttivat olevan tekniseltä toteutukseltaan jo vanhentuneita.

Näin päätimme alkaa kehittämään mahdollisimman helppokäyttöistä ja modernia kunnossapidon ohjelmistoa, jossa mobiilikäyttö olisi kaiken keskiössä.

Olimme ensimmäinen suomalainen kunnossapitojärjestelmä, joka on toteutettu moderneilla web-teknologiolla.

Ajatuksemme on alusta asti ollut, että kun järjestelmä on oikeasti helppokäyttöinen ja tuntuu hyvältä käyttäjälle - sitä käytetään ja se tuottaa hyötyjä kaikille.

Ajatuksemme tiivistyi tähän ideaan: Oikea tieto, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa

Seclion_logo_transparent-1
Seclion Oy syntyy

2014

Spotillan perustajien luoma yritys jossa Spotilla syntyi. Spotilla erkaantui Seclionista 9/2022, kun Seclion jatkoi vain turvallisuuskonsultointiin erikoistuneena yrityksenä.

spotilla_icon_blueBG
Spotilla palvelu

2016 Spotilla syntyy

Aloitimme Spotillan kehittämisen vuonna 2014

a-sarjalainen QR
2019 - Spotilla 1.0

2019

Noin kolmen vuoden kehityksen jälkeen julkaisimme 1.0 version

iupela_referenssi
2021 - Spotilla 2.0

2021

Saavutimme tärkein tavoitteen kun saimme 2.0 version julkaistua, joka toi paljon tärkeitä lisäyksiä ja parannuksia sovellukseen

Conceptual image of businessteam working cohesively. Interaction and unity
Atmotics Oy

9/2022

Seclion jakautui ja Spotilla liiketoiminta syntyi saman perustajatiimin omistamaan Atmotics Oy:n, joka keskittyy ohjelmistoliiketoiminaan

kansio ja spotti
Kasvumme jatkuu

Q2/2023

Spotilla palvelua käyttää jo lähes 200 kotimaista yritystä ja tuhannet käyttäjät päivittäin

Teknologia kehittyy

7/2023 Tekoäly

Julkaisemme tekoäly-avustajan kunnossapitojärjestelmään ensimmäisenä toimijana

Spotillan teknologia

Spotilla rakentuu moderneiden pilvipalveluiden teknologialle. Se toimii yhtälailla mobiilisovelluksina, tableteissa kuin pöytäkoneilla.

Lähdimme rakentamaan Spotillaan alusta asti innovatiivisia toimintoja, joiden avulla käytännön työ helpottuu, kuten esimerkiksi NFC-Tagien ja QR-koodien käyttäminen helpottamaan käytännön työtä.

Helppokäyttöinen mobiilisovellus, jolla huollon- ja kunnossapidon työntekijä voi tehdä kaiken tarvittavan suoraan "kentältä" on aina ollut johtava ajatus tuotekehityksessämme.

Tästä johtuen olemme kehittäneet natiivisovellukset Android- ja Applen järjestelmiin - emme siis yritä oikaista tekemällä "mobiilioptimoituja" selainhäkkyröitä mobiilikäyttöön vaan kunnon ohjelmistotyökaluja ammattilaisille. 

Nyt ja tulevaisuudessa.

kunnossapito_spotilla_seclion_logo_ilman

Olisiko Spotillasta hyötyä sinulle?

Spotillan käyttöönotto ei kestä kuukausia vaan päiviä - parhaimmillaan vain tunteja. Miksi et kokeilisi?

Kokeile ilmaiseksi