<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tekoäly työsi tukena

Helpota ja tehosta

Et muuten usko, kuinka paljon se voi auttaa sinua

VIRTUAALIESITTELY

HuoltoJaska AI

Huollon ja kunnossapidon tekoäly

HuoltoJaska on huolto- ja kunnossapitotoimintaan viritetty tekoälyavustaja. HuoltoJaska tekee hommia puolestasi ja on käytössäsi aina, kun sitä tarvitset. 

Tässä joitakin esimerkkejä hommista, jotka voit antaa Jaskan tehtäväksi

  • Laitekorttien suunnittelu
  • Huolto-ohjelmien suunnittelu
  • Vian syiden tutkiminen
  • Erilaisten ohjeiden ja kuvausten laatiminen

Jaska on aina valmiina tuottamaan uusia suunnitelmia. Voit pyytää siltä vaihtoehtoisia kuvauksia tai suunnitelmia niin monta kertaa kuin haluat - se ei ikinä kyllästy miettimään puolestasi asioita - ja tulokset tulevat nopeasti. 

Tekoälyavustaja helpottaa ja nopeuttaa työtäsi

Miksi se on hyvä?

Se osaa käyttää Spotillassa olevia tietoja

Kun Spotillaan kertyy tietoja, voit halutessasi pyytää HuoltoJaskaa käyttämään näitä tietoja. Kun HuoltoJaska pääsee käsiksi niihin tietoihin, mitkä haluat sille antaa, se osaa tehdä sinulle analyyseja ja raportteja näiden tietojen perusteella. Se osaa myös näiden tietojen avulla luoda juuri sinulle sopivia ehdotuksia sisällöksi, kuten huoltosuunnitelmiksi. 

  • Tekoälyllä on aina pääsy vain niihin tietoihin, mihin haluat
  • Mitään sensitiivisiä tietoja (esim. henkilötietoja) ei koskaan käsitellä tekoälyllä

 

Sinä kysyt - Tekoälyavustaja vastaa

Miten se toimii?

Kehitämme tekoälyä jatkuvasti

Tutkimme jatkuvasti parhaita mahdollisia tapoja opettaa tekoälyä tekemään parhaiten huoltoa- ja kunnossapitoa hyödyttäviä tehtäviä. Asiakkaidemme ei tarvitse itse käyttää aikaa tekoälyn opiskeluun - vaan me teemme kaiken asiakkaidemme puolesta.

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tekoälyn toimintojen osalta. Tarkoituksenamme on varmistaa, että Spotilla sisältää nyt ja tulevaisuudessa markkinoiden kehittyneimmän tekoälyavustajan.

Kun tekoäly yhdistetään Spotillan muihin innovatiivisiin toimintoihin, kuten työnkulkumoottoriin ja IoT-antureihin, on lopputuloksena huolto- ja kunnossapito-ohjelmisto, joka on paljon, paljon enemmän kuin vain ohjelmisto muiden joukossa!