<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Spotilla on paras töidenhallinnan järjestelmä, jonka avulla

Helpotat, nopeutat ja parannat asennus- ja huoltotoimintaa

Spotilla nopeuttaa prosesseja, parantaa tuottavuutta, helpottaa päivittäistä työnohjausta ja tuottaa parempaa asiakaskokemusta asiakkaillesi

VIRTUAALIESITTELY

Jo tuhannet ammattilaiset käyttävät Spotilla-sovellusta päivittäin


  Solarigo_logo_oranssi ristopitkanenmirotex-logo  vrx     enerqo_logo

 

 Työtilausten ja tehtävien hallinta

Eroon paperisista työmääräyksistä

Luo ja suorita työtilaukset suoraan mobiilisovelluksella. Spotilla huoltosovellus toimii mutkattomasti Android- ja Applen laitteilla sekä tietysti verkkoselaimella. Kaikki työt näkyvät aina heti oikeiden henkilöiden työjonoissa, eikä mitään tehtäviä jää ikinä suorittamatta!


"Spotillan avulla paperit jäi pois ja asiat nopeutuivat"
Tarmo Koistinen, jälkimarkkinointijohtaja - Hako Ground & Garden Oy

products and spot_fi
kaikki käyttöliittymät_fi

Tee enemmän Vähemmässä Ajassa

Koko homma töiden vastaanottamisesta, niiden käsittelyyn, suorittamiseen ja laskutukseen sujuu saumattomasti - milloin ja mistä tahansa. 

Oikea tieto on oikeaan aikaan - aina oikealla tekijällä!

Kokeile ilmaiseksi

 Tee asiat helpommin Spotilla huoltosovelluksella

Spotilla kanssa hommat pysyvät hanskassa ja sinulle jää enemmän aikaa
hyödyllisempään tekemiseen.

 

Tarjoamme helppokäyttöiset digitaaliset työkalut asennuksen ja huoltotoiminnan töidenhallintaan. Unohda ylimääräisten WhatsAppien, kalentereiden, paperilappujen ja laskentataulukoiden ylläpitäminen. Kaikki tarvittava työnohjaukseen, töiden, dokumentointiin, raportointiin sekä seurantaan.

Katso asiakastarinoita

"Spotilla säästää merkittävästi työnjohdon aikaa, koska asentajatkin voivat helposti dokumentoida ja lisätä töitä suoraan mobiilisovelluksella"
Reijo Heinänen, myyntipäällikkö - VRX Kunnossapito Oy

spotti_ja_tiedostot_en-1
tasks_and_document_management_fi

Vähemmän paperitöitä

Ei enää leikkaa-liimaa-yhdistä töiden dokumentointia ja laskutusta. Kaikki tärkeä on yhdessä sovelluksessa. Nopeampaa palvelua asiakkaillesi, aina ensikontaktista ratkaisuun. Haluatko kuulla lisää? 

VARAA ETÄPALAVERI

Varaa maksuton etäpalaveri, niin kerromme lisää miten Spotilla auttaa teitä töidenhallinnassa.

 Työt kerralla kuntoon

Huoltopalveluissa paikan päälle meneminen on kalleinta palvelun tuottamista

Kaikki asiat työhön liittyen kerralla kuntoon - raportit suoraan sovelluksesta asiakkaalle sekä tunnit ja tuotteet laskutukseen. Sinun ei tarvitse huolehtia rutiinien hoitamisesta vaan voit keskittyä olennaiseen. Ei enää ylimääräisiä käyntejä.

"Näppärällä mobiilisovelluksessa dokumentointi onnistuu paikan päällä. Kaikenlainen koordinointi on vähentynyt merkittävästä"
Esko Koho, kiinteistöpäällikkö - Neste Oyj

etusivu ja kartta_en
frontpage_layouts_fi

Helposti käyttöön

Aikaa ei ole hukattavaksi. Anna meidän auttaa käyttöönotossa, niin saat hyödyt nopeasti ja homman toimimaan. Keskimäärin käyttöönotto kestää päiviä, ei viikkoja tai kuukausia. Helppoa käyttöönottoa varten meillä on valmiit konseptit ja ensiluokkainen tukisivusto. Jos tarvitset apua, niin olemme tavoitettavissa.

Kokeile ilmaiseksi

Täysi käyttöoikeus 14 vrk, ei sitoumuksia.

 Sinun tarpeisiin mukautuva järjestelmä

Yhdistä tietoa järjestelmien välillä

Spotilla huoltosovellus mukautuu juuri sinun tarpeisiisi. Voit itse päättää minkälaisen järjestelmän rakennat, miten prosessit toimivat ja minkälaista tietoa järjestelmässä käytät. Integraatioiden avulla saat koko prosessin toimimaan - yhdistät helposti Spotillaan CRM-järjestelmän, laskutusjärjestelmän tai muun haluamasi järjestelmän. VIRTUAALIESITTELY

 

Katso virtuaaliesittely - tilaa linkki sähköpostiisi ja katso se silloin kun haluat

tasks_list_calendar_en-1