<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Spotilla on paras työkalu asennustoimintaan

Helpotat, nopeutat ja parannat asennuksien dokumentointia ja laskutusta

Spotilla nopeuttaa prosesseja, parantaa tuottavuutta, helpottaa päivittäistä työnohjausta ja tuottaa parempaa parempaa laatua sekä auttaa säästämään kustannuksissa

VIRTUAALIESITTELY

Jo tuhannet ammattilaiset käyttävät Spotilla-sovellusta päivittäin


  mirotex-logo    ristopitkanen    enerqo_logo   teollisuuskylmä    hako_transparent

 

 Laadukas dokumentointi kaikista töistä

Eroon lippulapuista ja paperipöytäkirjoista

Spotilla mahdollistaa kaiken asennustoiminnan toteuttamisen helposti ja käyttäjälähtöisesti - mutta tarkasti ja laatuvaatimukset täyttäen. Spotilla kunnossapitojärjestelmä toimii mobiilisti, tableteissa ja selaimissa. Se on loppukäyttäjälle yksinkertainen ja selkeä. Spotillan avulla hoidat helposti ja tehokkaasti kaiken asennuksien dokumentoinnin.

"Spotillan mobiilisovelluksessa kirjaukset saadaan heti tehtyä ja dokumentaatio pysyy ajan tasalla"
Pasi Jänisoja, laatupäällikkö - Malviala Leipomot Oy

products and spot_fi
kaikki käyttöliittymät_fi

Tee enemmän Vähemmässä Ajassa

Koko ketju työn tilauksesta sen suorittamiseen ja dokumentoimiseen sujuu saumattomasti - milloin ja mistä tahansa. 

Oikea tieto on oikeaan aikaan - aina oikealla tekijällä!

Kokeile ilmaiseksi

 Ei enää hävinneitä tietoja asennuksiin liittyen

Yksi helppo sovellus josta kaikki tietoa on saatavissa milloin vain

Spotillan avulla suoritetut asennukset ja niissä dokumentoitu tieto on aina helposti saatavissa. Oli kyse sitten asennuksen jälkeisestä työn laskutuksesta tai kaksi vuotta sen jälkeen takuukysymyksistä. Sähköiset pöytäkirjat tallentavat kaiken tiedon valokuvien kera - et joudu selittelemään tai etsimään tietoa vaivalloisesti. 

Katso asiakastarinoita

"Spotilla säästää merkittävästi työnjohdon aikaa, koska tuotanto ja asentajatkin voivat helposti dokumentoida ja lisätä töitä suoraan mobiilisovelluksella"
Reijo Heinänen, myyntipäällikkö - VRX Kunnossapito Oy

spotti_ja_tiedostot_en-1
tasks_and_document_management_fi

Vähemmän paperitöitä

Ei enää leikkaa-liimaa-yhdistä töiden dokumentointia ja raportointia. Kaikki on yhdessä sovelluksessa ja raportoinnit toimivat automaattisesti. Varaosat, työtunnit ja muut kustannukset. Haluatko kuulla lisää? 

VARAA ETÄPALAVERI

 Hallitse asennuksien prosessi helposti

Sovelluksen helppokäyttöisyys on tärkeää

Spotillassa pystyt helposti määrittelemään erilaiset työt sekä niiden käyttämät sähköiset tarkastuslistat ja lomakkeet. Oli työ sitten toistuvaa tai kertaluonteista ja kohdistui se asiakkaalle tai ei - kaikki onnistuu - tietenkin mobiilisti. Asennuksilla tai muilla tehtävillä kirjatut tuotteet, varaosat, matkakulut ja muut voidaan kirjata suoraan helposti Spotillaan. 

"Näppärällä mobiilisovelluksessa dokumentointi onnistuu paikan päällä. Kaikenlainen koordinointi on vähentynyt merkittävästä"
Esko Koho, kiinteistöpäällikkö - Neste Oyj

etusivu ja kartta_en
frontpage_layouts_fi

Helposti käyttöön

Aikaa ei ole hukattavaksi. Anna meidän auttaa käyttöönotossa, niin saat hyödyt nopeasti ja homman toimimaan. Keskimäärin käyttöönotto kestää päiviä, ei viikkoja tai kuukausia. Helppoa käyttöönottoa varten meillä on valmiit konseptit ja ensiluokkainen tukisivusto. Jos tarvitset apua, niin olemme tavoitettavissa.

Kokeile ilmaiseksi

 Sinun tarpeisiin mukautuva järjestelmä

Integroi tiedot helposti

Oli kyse sitten asiakasrekisteristä, laiteluettelosta tai laskutustiedoista - Spotillan avulla automatisoit tekemistä integroimalla Spotillan muihin käyttämiisi järjestelmiin. Spotillassa on paljon valmiita rajapintoja sekä mahdollisuus käyttää integraatioalustaa, jonka avulla Spotilla voidaan liittää tuhansiin muihin sovelluksiin - vaivattomasti!


VIRTUAALIESITTELY

tasks_list_calendar_en-1