<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=561902218534268&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Spotilla Asiakastarinoita

Autamme yrityksiä menestymään 

Olemme saaneet olla mukana eturivin yritysten kanssa auttamassa heitä menestymään omassa liiketoiminnassa tehostamalla ja helpottamalla koko kunnossapidon ja huollon hallintaa. 

VIRTUAALIESITTELY

Katso Miten Asiakkaamme Hyötyvät

kunnossapito_spotilla_seclion_logo_ilman

Yritykset joille huollon- ja kunnossapidon onnistuminen on tärkeää luottavat Spotillaan


Toiminnan kehittäminen vaatii parhaita työkaluja sekä henkilöstön että työnjohdon käyttöön - siksi monet yritykset ovat valinneet Spotillan. Spotilla on kustannustehokas ja sen käyttöönotto onnistuu muutamassa päivässä - ei viikoissa tai kuukausissa. 

Kokeile ilmaiseksi

 

Miten Spotilla auttaa Hakoa?

Laajan kalustopohjan kunnossapito vaatii helppokäyttöistä sovellusta, jolla varmistetaan oikea-aikainen toimenpiteiden suorittaminen sekä niiden dokumentointi helposti. Spotillan avulla määräaikaistarkastukset ja korjaukset on helppo todentaa ja voidaan olla varmoja siitä, että pysytään kärryillä siitä, kuka on tehnyt, mitä ja milloin!

 

Miten Spotilla auttaa Malvialaa?

Yli 200 laitteen kunnossapito vaatii helppokäyttöistä sovellusta, jolla varmistetaan oikea-aikainen toimenpiteiden suorittaminen. Spotillan avulla sekä huollot että niiden jälkeinen käyttöönottohyväksyntä on helppo todentaa ja voidaan olla varmoja siitä, että toimitaan laatujärjestelmän mukaisesti!

 

Miten Spotilla auttaa VRX Kunnossapitoa?

Teollisuuden sähkö- ja mekaaninen kunnossapitotoiminta vaatii organisaatiolta monipuolisen osaamisen lisäksi hyvät työkalut. VRX Kunnossapito otti käyttöön Spotillan ja olemme saaneet yhdessä VRX:n kanssa kehittää Spotillaa kohti yhä toimivampaa kokonaisuutta.

 

Miten Spotilla auttaa Itä-Uudenmaan Pelastuslaitosta?

Pelastustoiminnassa ja sen kalustonhallinnassa korostuu jämäkkyys ja tarkkuus. Työturvallisuusnäkökulmasta on erittäin merkityksellistä, onko esimerkiksi turvavaljaat tarkastettu tai happilaitteet testattu. Kun pienkaluston määrä ajoneuvokaluston lisäksi on suuri, tarvitaan helppokäyttöinen, mutta laajoilla ominaisuuksilla varustettu järjestelmä kalustonhallintaan!

Asiakkaitamme

 

salonen

 

vihanneslaitila

 

kalaneuvos

 

malviala

 

huhtahyvat

 

metsooutotec

 

parker

 

harvia

 

areco

 

stala

 

htlaser

 

sacotec

 

turula

 

premix

 

tibnor

 

aureskoski

 

molok

 

punamusta

 

sakupe

 

rakla

 

Kouvolan_Vesi_logo

 


jeppobiogas

 

mustankorkea

 


lsjh

 

labio